Update Kwakonline.nl

Welkom

U ontvangt de eerste nieuwsbrief van Kwakonline.nl. De bedoeling is om jullie periodiek op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op de site. Op deze manier hoef je niet zelf steeds te zoeken naar de wijzigingen. Het is uiteraard niet de bedoeling om jullie van onnodige spam te voorzien. Dus geef vooral aan als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen.

Afgelopen week zijn we in het bezit gekomen van vele foto’s, kantenknipsels, ansichtkaarten, verhalen, rouwadvertenties en huwelijksaankondigingen, etc. Waarvoor onze dank. We gaan deze sorteren en digitaliseren zodat deze binnenkort ook op deze site zijn te bewonderen.

In deze nieuwsbrief speciale aandacht voor de ontwikkelingen rondom de Burgemeesters Kwak van Zwartewaal. Tevens meer achtergrond informatie over deze woonplaats waar de familie vele generaties heeft doorgebracht.

Mochten jullie mensen kennen die interesse hebben in onze familiegeschiedenis schroom dan niet om deze nieuwsbrief door te sturen. Door het registreren op de site krijgt men automatisch deze nieuwsbrief toegestuurd.

Veel leesplezier.

 

Rob Kwak

Posted in: